Naturens_Dag_2016_logoSøndag den 11. september er Naturens Dag 2016 klokken 10 til 16.  Rundt i hele landet foregår der arrangementer på denne dato. Naturens Dag er en mærkedag for naturoplevelser. Formålet er at åbne naturen for børn og voksne. Årets tema er “Naturen uden alder”. I den nordlige del af Ringkøbing-Skjern Kommune er en række meget forskellige interessenter gået sammen om at arrangere Naturens Dag langs Hover Å.

Arrangørerne er Lyngsmoseforeningen, Krywilygård, Ringkøbing og Omegns Sportsfiskerforening, Hee Lokalråd, Fiske-og Familepark West og Sct. Georgs Gildet, Ringkøbing.

Ved Lyngsmosefæstningen er der rundvisning klokken 10 og klokken 14.45. Fra Lyngsmose shelterplads bliver der kanosejlads mod Hee klokken 11.30. Kanosejladsen sker på eget ansvar. I hver kano skal der være en person over 18 år, så det er en oplagt familieaktivitet. Klokken 11.30 bliver der mulighed for at tage med hestevogn fra Kvindhøjene til aktiviteterne i Hee. Hestevognen kører fra Ølstoftlejren mod Kvindhøjene klokken 13.00.

Se hele dagens program

Lyngsmose og Hover Ådal er en del af Naturens Dag 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *